Beveiliging op Enterpise niveau

Je digitale wereld is veilig met Giliam. Beveiliging heeft op dit moment de hoogste prioriteit. Door te werken met producten van hoge kwaliteit bieden wij op en top beveiligingsmogelijkheden. Beveiliging stopt niet met alleen een goede software. Daarom besteden wij ook aandacht aan bewustwording, training en kennisdeling om de kans op dreigingen zo klein mogelijk te maken.

Het aanbieden van producten op enterprise niveau geeft aan dat Giliam in staat is om producten van erg goede kwaliteit en van hoogstaande partners aan te bieden. Daarnaast zorgt Giliam voor de software-installatie, ondersteuning en beheer zodat je zorgeloos de dag kan doorlopen.

Beheer en Support

Jouw eigen IT afdeling in handen van Giliam. We verstaan deze service ook als het ouderwetse systeembeheer. Bij Giliam ondersteunen we jouw hele domein: van server tot laptop. Daarnaast staan wij klaar voor al jouw vragen. Wij zorgen voor optimale prestatie van jouw IT-omgeving.

Onze service gaat verder dan alleen het beheer. Giliam helpt je volgens vaste proeven en biedt ondersteuning voor jouw apparaten. Wij zorgen ervoor dat je ten alle tijden goed geïnformeerd bent. We lichten je in over alle mogelijke oplossingen en nemen je aan de hand mee, zodat jij ook weet wat er aan de achterkant speelt.

Cloud oplossingen

Al sinds 2005 levert Giliam Cloud gerelateerde oplossingen. Wat begon als een intern capaciteitsprobleem groeide uit tot een van de meest gebruikte oplossing vandaag de dag: de Cloud.

Giliam is bekend met de Cloud. Met de Cloud is het mogelijk om zonder fysieke opslagruimte al je gegevens veilig en makkelijk op te slaan. Giliam helpt je met dit totaalpakket zodat je jezelf ontzorgt op het gebied van technisch beheer. Tot de dag van vandaag biedt Giliam niet alleen de Cloud oplossingen aan, maar monitorthet gehele proces en zorgt ervoor dat jouw systemen altijd up-to-date zijn.

Consultancy

Naast het leveren van oplossingen en producten, biedt Giliam zijn kennis aan als consultant. Wij helpen je op weg met beslissingen en adviseren je over de route die jij in de IT-wereld kan bewandelen.

Niet alleen denken wij mee over technische vragen zoals beveiliging en technisch beheer, maar helpen wij ook bedrijf gerelateerde processen te verbeteren.

Partners

Bij Giliam staan wij voor duidelijke en eenvoudige communicatie. Wij zijn als IT Generalisten in staat je zo breed mogelijk te adviseren, maar hebben niet altijd alle middelen om je tot in detail te helpen. Om toch een groot portfolio aan te bieden en je volledig te ontzorgen op IT-gebied werken wij samen met diverse partners.

Wij werken samen met de bekende namen zoals Microsoft Office, maar ook met onze directe partners. Meer weten over onze partners? Lees verder.