Beveiliging op Enterpise niveau

Jouw digitale wereld is veilig met Giliam. Door te werken met high end quality producten van onze gecertificeerde partners bieden wij op en top beveiligingsmogelijkheden.

Beveiliging stopt niet met alleen een goede software. Daarom besteden wij ook aandacht aan bewustwording, training en kennisdeling om de kans op dreigingen zo klein mogelijk te maken. Giliam zorgt voor de software-installatie, ondersteuning en beheer zodat jij zorgeloos de dag kan doorlopen.

Beheer en Support

Jouw eigen IT afdeling in handen van Giliam. We verstaan deze service ook als het ouderwetse systeembeheer. Bij Giliam ondersteunen we het hele scenario: van server tot laptop. Daarnaast staan wij klaar voor al jouw vragen. Wij zorgen voor optimale prestatie van jouw IT-omgeving.

Onze service gaat verder dan alleen het beheer. Giliam helpt je volgens vaste proeven en biedt ondersteuning voor jouw apparaten. Wij zorgen ervoor dat je ten alle tijden goed geïnformeerd bent. We lichten je in over alle mogelijke oplossingen en nemen je aan de hand mee, zodat jij ook weet wat er aan de achterkant speelt.

Cloud oplossingen

Servers zijn verleden tijd; wij verwelkomen de Cloud. Al sinds 2005 is Giliam bezig met cloudgerelateerde oplossingen. Wat begon als een intern capaciteitsprobleem groeide uit tot een van de meest gebruikte oplossing te wereld: de Cloud.

Giliam is een van de eerste IT generalisten die gebruik maakt van de Cloud. De Cloud is een externe opslagruimte waar al jouw bestanden ondergebracht worden. Hierbij ontzorg je jezelf op technisch beheergebied. Met de ruime ervaring weet je dat je bij Giliam in goede handen bent. Tot de dag van vandaag biedt Giliam niet alleen de Cloud oplossingen aan, maar monitoort het gehele proces en zorgt ervoor dat jij altijd up-to-date bent.

Consultancy

Naast het leveren van oplossingen en producten, biedt Giliam zijn kennis aan als consultant. Wij helpen je op weg met beslissingen en adviseren je over de route die jij in de IT-wereld kan bewandelen.

Niet alleen denken wij mee over technische vragen zoals beveiliging en technisch beheer, maar helpen wij ook bedrijf gerelateerde processen te verbeteren.

Partners

Giliam is als IT Generalist in staat jou zo breed mogelijk te adviseren. Door samen te werken met diverse partners zijn wij in staat je een groot portfolio aan kennis en middelen aan te bieden, zodat wij je volledig ontzorgen op het IT-gebied.

Wij werken samen met de bekende namen, zoals Microsoft Office, waar wij gecertificeerd partner zijn. Vergeet ook niet de wat kleinere spelers die jou ook kunnen voorzien van persoonlijk advies. Meer weten over onze partners? Lees hier verder