Beveiliging op Enterpise niveau

Jouw digitale wereld is veilig met Giliam. Door te werken met high end quality producten van onze gecertificeerde partners bieden wij op en top beveiligingsmogelijkheden.

Beveiliging stopt niet met alleen een goede software. Daarom besteden wij ook aandacht aan bewustwording, training en kennisdeling om de kans op dreigingen zo klein mogelijk te maken. Giliam zorgt voor de software installatie, ondersteuning en beheer zodat jij zorgeloos de dag kan doorlopen.

Beheer en Support

Jouw eigen IT afdeling in handen van Giliam. We verstaan deze service ook als het ouderwetse systeembeheer. Bij Giliam ondersteunen we het hele scenario: van server tot laptop. Daarnaast staan wij klaar voor al jouw vragen. Wij zorgen voor optimale prestatie van jouw IT-omgeving.

Dat gaat veel verder dan alleen het leveren van het gevraagde. Opdrachtgevers van Giliam Network & System Solutions mogen rekenen op een professionele en betrokken organisatie. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van onze opdrachtgevers elke dag kunnen vertrouwen op een stabiele werkomgeving. Door het maken van duidelijke afspraken voorkomen we misverstanden en sluiten van tal risico’s uit. Hierover vertellen we u graag meer.

Cloud oplossingen

Servers zijn verleden tijd; wij verwelkomen de Cloud. Al sinds 2005 is Giliam bezig met cloudgerelateerde oplossingen. Wat begon als een intern capaciteitsprobleem groeide uit tot een van de meest gebruikte oplossing te wereld: de Cloud.

De Cloud is simpel gezegd een externe opslagruimte waar al jouw bestanden ondergebracht worden. Giliam heeft een volle rugzak met ervaring, aangezien we een van de eerste IT Generalisten zijn die de Cloud hebben omarmt. Tot de dag van vandaag biedt Giliam niet alleen de Cloud oplossingen aan, maar monitored het gehele proces en zorgt ervoor dat jij altijd up-to-date bent.

Consultancy

Naast het leveren van oplossingen en producten, biedt Giliam zijn kennis aan als consultant. Wij helpen je op weg met beslissingen en adviseren je over de route die jij in de IT-wereld kan bewandelen.

Niet alleen denken wij mee over technische vragen zoals beveiliging en technisch beheer, maar helpen wij ook bedrijf gerelateerde processen te verbeteren.

Partners

Giliam is als IT Generalist in staat jou zo breed mogelijk te adviseren. Door samen te werken met diverse partners zijn wij in staat je een groot portfolio aan kennis en middelen aan te bieden, zodat wij je volledig ontzorgen op het IT-gebied.

Wij werken samen met zowel de grote jongens zoals Microsoft Office waar wij een gecertificeerd partner zijn. Vergeet ook niet de wat kleinere spelers die jou ook kunnen voorzien van persoonlijk advies. Meer weten over onze partners? Lees verder.