Beveiliging op Enterpise niveau

Door te werken met high end beveiliging bieden we niet alleen zeer geode bescherming maar kunnen we ook vragen beantwoorden.

Omdat wij niet alleen werken met de beste merken maar ook gecertificeerd zijn kunnen wij u ook de beste beveiliging bieden. Beveiliging stopt niet met alleen goede software. Bewustwording, training en mensen tijdig informeren is nodig om nieuwe dreigingen tegen te houden.
Cyber security zien wij als de grootse uitdaging in de hedendaagse automatisering.

Beheer en Support

IT Services bestaan uit tal van diensten en werkzaamheden om uw ICT-omgeving optimaal te laten presteren.

Dat gaat veel verder dan alleen het leveren van het gevraagde. Opdrachtgevers van Giliam Network & System Solutions mogen rekenen op een professionele en betrokken organisatie. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van onze opdrachtgevers elke dag kunnen vertrouwen op een stabiele werkomgeving. Door het maken van duidelijke afspraken voorkomen we misverstanden en sluiten van tal risico’s uit. Hierover vertellen we u graag meer.

Cloud oplossingen

Giliam omarmt de cloud al sinds haar begin. Voornaamste redenen zijn flexibiliteit, beperkte afhankelijkheid en veel meer stabiliteit. Wij leveren niet alleen Cloud diensten, we helpen u ook hier optimaal én veilig mee te werken.

Plaats hier de ‘lees meer’ tekst.

Consultancy

Consultancy of advies, periodiek brainstormen over vernieuwingen of u begeleiden bij vernieuwingen is een niet te onderschatte onderdeel.

Plaats hier de ‘lees meer’ tekst.

Partners

Als klein automatiseringsbureau willen we onze opdrachtgevers toch de beste service en diensten leveren. Dit kan alleen door samen te werken met specialisten. Indien wij een vraag niet voldoende kunnen beantwoorden zullen wij een specialist inschakelen.

Plaats hier de ‘lees meer’ tekst.